Retr(i)o

Retr(i)o" består av gitarr, kontrabas och sång som tillsammans framför stämningsfull och melodiös musik för mingelmiddagen, företagslunchen eller cocktailen men också kan framföra fartfylld middagsunderhållning.
På repertoaren står MGM klassiker, jazzstandards och popballader från 30-talet och framåt.

Trion kan också temaanpassa repertoaren om så behövs:
Musik och kostym anpassas efter ert tema!
Exempel:
-Viva la Diva: I långklänning och elegant håruppsättning framförs divornas paradnummer i "cocktail-anpassade" arrangemang

-Best of the 70's: som en karaktär tagen ur "Saturday night fever" levereras 70-talsballader såväl som discohits omarrangerad till ljuv cocktailmusik.

-Motown classics: Aretha Franklin, Nat King Cole, Stevie Wonder och Jackson 5- oförglömliga artister som alla satt sin prägel på musikhistorien.

m.fl., m.fl.


Youtube-klipp Retr(i)o på Skansen sommaren 2016.För en elegant guldkant på ditt evenemang:

The classics

Klassiska jazzstandards såsom "Sakta vi gå genom stan" och "All of me" och nyare popmusik från bl.a. Melody Gardot-allt specialarrangerat för denna sättning.
Konstellationen består av fyra stråkmusiker och i fronten; en erfaren sångerska.
För mässmontern, förminglet eller middagen?


Skepp ohoj! Med smak av svunna tider, sol, salt och ljuva sommarkänslor får vi presentera:

Miss Marine and friends

På bryggan eller ombord på skärgårdsbåten bjuder “Miss Marine “ tillsammans med sina matroskollegor era gäster på den bästa skärgårds- och sjömansmusiken. Från 40-talets sjömansvisor, via Taube och Monica Z till Christina Aguilera. Repertoaren anpassas för svensk såväl som internationell publik.
Miss Marine framför också middagsunderhållning med bl.a. snapsvisor, allsång och musikquiz.
Konstellationen består av en tre erfarna musiker på gitarr, kontrabas och sång.Miss Marine and the Marinettes

Som ett utmärkt komplement till Miss Marine and friends eller "för sig själv": "Miss Marine and the Marinettes".
Tre tjejer som i härlig 40-talsstil: elegant och oskyldigt flirtigt bjuder på en fartfylld show med musik av bl.a. Christina Aguilera, Marilyn Monroe och the Andrew Sisters.


Rock the night

En rockfest kan inte gå fel! Få saker får människor att slappna av och släppa loss som just rock!

Rock the night är ett helaftonskoncept som tar gästerna med på en rafflande och fartfylld rockresa. Allt är 100% live!
Cocktailmusik, ineraktiv middagsunderhållning, musiktävling där era gäster förvandlas till rockstjärnor för en stund och som avslutning på kvällen: partyvänliga covers till dansgolvet.
Med allt ifrån Elvis till Bon Jovi finns det något för alla smaker!

Kunder om "Rock the night":

"Galet bra! Jag stod och tittade med ståpäls! Snyggt, magiska sånginsatser och allmänt skitbra!"
Josefine Jonsson, Horizon 7


Moulin Rose -ett underhållningskoncept utöver det vanliga!

Låt er förflyttas till sekelskiftets färgstarka och härligt levande nöjesetablissemang "Moulin Rose". Ett interaktivt "skådespel" där era gäster minglar och interagerar med "Henry Ziedler", hans underbara can can flickor, magiker och akrobater. Artisterna underhåller gästerna vid fördrink och middag med sång, dans, magi och akrobatik.
En oförglömlig kväll!

Kunder om "Moulin Rose":

"Ett helgjutet skådespel där alla rycktes med fick gästerna att häpna, skratta och dansa. Att som avslutning på middagen se dem alla glatt sprattla med benen i en can can var en härlig syn! Jag har nog aldrig upplevt en sådan direktrespons från våra medarbetare som under och efter denna kväll!"
-Per Eriksson, Octapharma-

"Eventet på Vasateatern är fortfarande en av de mest storslagna eventupplevelser jag haft äran att genomföra. Ett färgsprakande event i en fantastisk miljö med en välproducerad och förstklassig scenshow. Kostymerna, miljön, musiken och inte minst interaktionen mellan artister och gäster-en härlig helhet! Samtliga gäster lämnade eventet med ett stort leende på läpparna!"
-Josefine Jonsson, Horizon 7-That 80's show

"That 80's show"-en härlig resa tillbaka till årtiondet då allt var stort: axelvaddar, frisyrer och mobiltelefoner!
Tuggummipop med Kylie Minogue och Madonna blandas med syntmusik och pudelrock. Vi ger er en middagsshow i sann 80-talsanda med tidsenliga kostymer, de rätta "moves-en" och låtar.
Igenkänningsfaktorn är hög och stämningen likaså.


"So Swedish"

Ett program framtaget för internationella grupper:
Tillsammans med pianist bjuds gästerna en smula Sverige i ord och ton.
Framförs underhållningen som middagsunderhållning kan vi även erbjuda en musik quiz där era gäster testas i sina Sverigekunskaper på ett humoristiskt sätt.
Gästerna får ta del av Sveriges musikskatt från Monica Z till Robyn.

One more time

Showgruppen One More Time har underhållit företag och privatpersoner från folkpark till Globen sedan 2000.

Gruppens signum är middagsunderhållning med nära publikinteraktion. Medryckande sång- och dansnummer varvas med interaktiva "tävlingar" och "lekar" där gästerna i allra högsta grad är involverade - en garanterad festsuccé! Repertoaren sträcker sig från Dean Martin via schlager till Donna Summer.


Tidsresor

Tidsresor är ett framgångsrikt koncept som passar bra vid exempelvis företagsjubiléer och födelsedagsfester.
Vi skräddarsyr en tidsresa för att symbolisera och lyfta fram företaget, eller personens, utveckling och historia.
Tidstypisk musik och kostym från årtionden eller specifika årtal kombineras med nedslag i företagets eller jubilarens historia.
Vi diskuterar oss fram till vilken stil ni önskar på ert jubileum: elegant och högtidligt, eller nära och familjärt. Oavsett stil är målet att skapa en minnesvärd och festlig kväll!
Vi kan erbjuda tidsresor antingen till förinspelade bakgrunder eller till liveband.Christmas Greetings

Ge dina eller era kunder och samarbetspartners en exklusiv och särskilt minnesvärd hälsning denna jul! Julkorgar och julkort i all ära men det är lätt att de försvinner i mängden. Med denna personliga julhälsning kommer ni garanterat bli ihågkomna!

Våra "tomtenissor" levererar ett stämningsfyllt julmedley a capella live hos mottagaren.
Vi gör avsändaren tydlig och serverar vår hälsning med charm, stil och glimten i ögat.
Denna julhälsning är garanterat något som man kommer att minnas och prata om länge!
Boka nu!


Luciaexpressen

Utrustade med stämgaffel, levande ljus i kronan och frasande lucialinnen kommer Luciaexpressen och framför ett stämningsfullt program (ca 15-20 min) med våra mest populära lucia- och julsånger.

Luciaexpressen består av fem utbildade och erfarna sångerskor/underhållare som varje år går samman och bildar ”Luciaexpressen”. Tåget har framträtt på flera av Stockholms hotell, på företag och köpcenter.