Emma-Karin Entertainment bygger och förmedlar egna konstellationer men också underhållningslösningar med andra toppartister inom samtliga underhållningsformer.
Från klassisk musik via nycirkus och dans i alla former, till populärmusik i form av cover band, DJ, trubadurer och showgrupper.
I mitt nätverk ingår även musikarrangörer, koreografer, teknikleverantörer, dekorfirmor, make up artister och kostymörer vilket gör att jag kan skapa skräddarsydda lösningar för mina kunder.
Nedan presenteras några konstellationer och koncept som spänner över många olika musikstilar & teman.

En sak har samtliga koncept gemensamt: det personliga tilltalet och samspelet med publiken som jag anser är a och o.
Varje publik ska känna sig utvald, speciell och dessutom delaktig!
För att veta mer eller bolla idéer-kontakta mig!


Några av årens uppdragsgivare:
Hansen Event, Eventyr, Brolin Festmäklare, Think Image, Experianza, True Entertainment,
Skansen, Ligula Hospitality Group, Artisttorget, Strike Nattklubb, Solvalla/Stockholms restauranger
Eventkontoret, Eventerprice, Horizon 7, Eventosaurus, Just Go, Habanera, Nöjesmix, Köping Musik Event
Firedance Productions, Artistförrådet m.fl.

Emma-Karin Entertainment
Företaget startades 2010 av mig, Emma-Karin Pihlstrand, efter 15 år som frilansande artist, underhållnings-producent och projektledare vid evenemang.

Uppväxt i de skånska skogarna började min karriär som dansare, koreograf och sedemera även som sångerska och kostymdesigner i lokalrevy, modevisningar och olika showgrupper.
1996 mottog jag Östra Göinge kommuns Kulturpris för mina insatser på hemmaplan.

Efter flytt till Stockholm 1996 fortsatte jag mina dans- och sångstudier i balett, jazz, street m.m. på Balettakademien som ledde mig fram till heltidsstudier på Kulturamas musikallinje 1999-2001 samt Afrosånglinjen 2001-2002 på samma skola.

Genom åren har jag hunnit med en brett spektra av uppdrag runt om i Sverige däribland sångerska i olika coverband, "mingelsångerska", shower på kryssningsfartyg, ABBA-show på Stadshuset, Moulin Rouge show på Stora teatern i Göteborg, nationalsången inför ett fullsatt Globen, midnattskonserten "Songs from the wood" i Hägghults stenbrott för ca 2000 åskådare, middagsunderhållning vid otaliga företagsevenemang samt friluftsteater på Fjäderholmarna med bl.a. Eva-Britt Strandberg och Dan Ekborg.

Parallellt med artisteriet har jag också arbetat på eventbolag, som bröllopskoordinator, designat scenkostym & exklusiva trycksaker samt arbetat som underhållningsproducent med projektledning under flera år.

Jag talar flytande engelska samt rikssvenska.
Jag kan dock tala skånska närhelst det kan komma till nytta då jag är "tvåspråkig/dialektal"